Vad gör man?

Det som är så bra med detta är att du gör egentligen inte speciellt mycket. Du sitter framför din dator, kollar din mejl och ser att någon har skickat in en intresseanmälan om att få veta mer om hur man arbetar hemifrån med Agel. Du skickar ut ett informationsmejl till den personen med utbildningsmaterial. Personen beslutar sig för att börja med detta och du tjänar pengar. Du tjänar pengar på de personer som du har rekryterat, men även på de som de i sin tur har rekryterat. Du skapar dig ett team, och tjänar pengar på alla teammedlemmar.

Svårare än så är det inte!

Visst säljer vi även produkter, men det går mest ut på att rekrytera andra och "ge dem jobb". Vi köper inte på oss ett lager med massa produkter, som man ändå inte får sålt, eftersom ingen gillar att bli påhoppad på stan eller liknande. Man kan nämna det när man pratar med bekanta, men det handlar om att "attrahera, inte attackera"
Fokusera inte så mycket på att få sålt produkterna, se istället till att få personer att vilja arebeta med Agel. Du kanske tror att det är svårt att få folk, men tänk på hur många som har blivit av med sitt jobb nu i dessa tider. Varje dag är det flera tusen personer som söker på google om att kunna arbeta hemfriån. Allt fler vill skapa sig en livsstil de trivs med.

Du arbetar 10-15 timmar i veckan, bestämmer din lön, arbetstider, semester, ja ALLT som har med ditt liv o göra!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Agel 4-ever!! :D Bästa jobbet man kan ha!

2009-09-03 @ 09:56:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback